Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Blu-Ray

Zoolander 1 & 2

Zoolander 1 & 2 - ISBN: 5053083067144
Prijs: € 24,00 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Mediatype: Blu-ray (20-07-2016)
Genre: Blu-Ray / Komedie/Humor
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

- Zoolander: Maak plaats voor Derek Zoolander (Ben Stiller), VH1's drievoudig model van het jaar. Hij verliest zijn gezicht als hippie-hunk Hansel (Owen Wilson) een flinke stok steekt voor zijn titelprolongatie van dit jaar. De gemene mode goeroe Mugatu (Will Ferrell) ziet de mogelijkheid om Derek in een 'killing machine' te veranderen. Het gaat om een weldoordacht complot en alleen met de hulp van uitgerekend Hansel en een aantal uitgekiende accessoires zoals Matilda (Christine Taylor) kan Derek de wereld veiligstellen voor modellen over de hele wereld.

- Zoolander 2: Long time no Z. Een mysterieuze seriemoordenaar is bezig met het vermoorden van ’s werelds knapste mensen, en haute shot agente Valentina Valencia (Penélope Cruz) komt erachter dat ex-modellen Derek (Ben Stiller) en Hansel (Owen Wilson) de enigen zijn die haar naar de moordenaar kunnen leiden. Derek en Hansel moeten hun modellencarrière nieuw leven in blazen om zo de modewereld te redden. Er staat hen maar één ding in de weg: de crimineel Mugatu (Will Ferrell) en zijn modeprotegé (Kristen Wiig). Zet je schrap voor een gevaarlijk en sexy avontuur gekleed in een hilarisch jasje.

Details

Titel: Zoolander 1 & 2
Acteurs: Ben Stiller; David Duchovny; Owen Wilson; Will Ferrell; Jon Voight; Christine Taylor; Milla Jovovich; Jerry Stiller
Regisseur: Ben Stiller
Mediatype: Blu-ray
Beeldformaat: 1080p High Definition, High Definition 2.39:1, High Definition 2.40:1
Geluidsformaat: DTS-HD Master Audio 5.1
Ondertiteling: Frans, Nederlands
Taal: Engels, Frans
Uitgever: VSN
Plaats van publicatie: Verenigde Staten
Publicatiedatum: 2016-07-20
NUR: Blu-Ray / Komedie/Humor
ISBN/ISBN13: 5053083067144
Intern nummer: 33519183

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.