Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken
Blu-Ray

Corpse bride

Corpse bride - ISBN: 7321932828504
Prijs: € 17,00 (onder voorbehoud)
Beschikbaarheid: Nee
Mediatype: Blu-ray (30-05-2007)
Genre: Blu-Ray / Animatie
U kunt dit product niet bestellen

Beschrijving

Corpse Bride van Tim Burton knoopt weer aan bij de donkere, romantische traditie van zijn klassiekers Edward Scissorhands en Tim Burton's The Night Before Christmas. De animatiefilm, die volledig is opgenomen met e stop-motiontechniek, speelt zich af in een 19e-eeuws Europees dorpje en vertelt het bizarre verhaal van Victor (stem van Johnny Depp).
Aan de vooravond van zijn gearrangeerde huwelijk neemt de jonge man per ongeluk de mysterieuze Corpse Bride (stem van Helena Bonham Carter) tot zijn vrouw en wordt hij afgevoerd naar de onderwereld. Zijn echte bruid, Victoria (stem van Emily Watson), blijft troosteloos achter in het land van de leveneden. Hoewel het er in het Land van de Doden heel wat kleurrijker aan toe gaat dan hij met zijn strenge opvoeding ooit voor mogelijk had gehouden, ontdekt Victor dat niets in deze wereld, odf de volgende, hem van zijn enige, echte liefde kan weghouden. Een hartverwarmend verhaal over optimisme, romantiek en een hiernamaals dat bruist van het leven, door Tom Burton verteld in zijn onnavolgbare stijl.

Details

Titel: Corpse bride
Regisseur: Tim Burton
Mediatype: Blu-ray
Beeldformaat: High Definition 1.85:1, High Definition 16:9
Geluidsformaat: Dolby Digital EX 5.1
Ondertiteling: Deens, Engels, Fins, Italiaans, Italiaans voor doven en slecht horenden, Nederlands, Noors, Spaans, Zweeds
Taal: Engels, Italiaans, Spaans
Uitgever: VSN
Plaats van publicatie: Verenigde Staten
Publicatiedatum: 2007-05-30
NUR: Blu-Ray / Animatie
ISBN/ISBN13: 7321932828504
Intern nummer: 11660677

Winkelvoorraad

Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen.