Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken

Over Van Stockum

Van Stockum Boekverkopers, Hofleverancier sinds 1991, bestaat anno 2014 181 jaar. De van origine Haagse onderneming is inmiddels uitgegroeid tot een breed gesorteerde kwaliteitsboekhandel met winkels in Den Haag en Leiden elk met eigen specialisaties en een uitgebreide algemene internationale collectie boeken, de internetboekhandel en de internationale abonnementenservice. Sinds oktober 2011 maakt Van Stockum Boekverkopers deel uit van H. de Vries Boeken, Haarlem.


Assortiment

Op de website vindt u een aanbod van 20.000.000 boeken, e-books, dvd’s en games uit de hele wereld. Naast de Nederlandse titels, zijn ook boeken in de Engelse, Duitse en Franse taal ruim vertegenwoordigd.

Op een aantal gebieden gaat Van Stockum dieper op het enorme boeken aanbod in. Schaakboeken, kalligrafie en boekbinden, architectuur en kunst, grafische vormgeving, spoorwegen, kook- en wijn- boeken, Indië en Indonesië, luisterboeken, muziek en film, esoterie, management, computerboeken en boeken over politiek en economie behoren tot de specialisaties.

Bovendien treft u bij Van Stockum een breed assortiment studieboeken voor HBO en universiteit aan, tegen zeer gunstige prijzen. Kijk voor meer informatie op: www.studieboekenkorting.nl.


Van Stockum in Madurodam!


Marco Hokke heeft een foto gemaakt van de Van Stockum winkel in Madurodam, hij heeft daarbij zijn klantenkaart als billboard gebruikt.