Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken

Boeken online bestellen


De bestelservice

Boeken bestelt u eenvoudig via de website. Van Stockum verwerkt binnenkomende bestellingen direct en staat mede daarom garant voor een snelle levering. De boeken en andere producten die u bestelt, worden geleverd bij alle door u aangegeven afleveradressen in Nederland en buitenland. Per e-mail ontvangt u informatie over de voortgang van uw bestelling. Zo wordt u op de hoogte gehouden indien een titel tijdelijk niet leverbaar, in herdruk of uitverkocht is.

Naast het assortiment van 20.000.000 titels biedt Van Stockum ook de mogelijkheid grijze literatuur te leveren. Denkt u hierbij aan rapporten van de overheid en bedrijven, jaarverslagen, dissertaties of boeken die in privé beheer zijn uitgegeven.Facturering en korting

Zaken doen met grote organisaties eist een grote mate van flexibiliteit. Daarom biedt Van Stockum op het gebied van de facturering diverse mogelijkheden aan:

  • Factuur per artikel
  • Factuur per order
  • Factuur per dag
  • Maandfactuur
  • Jaarfactuur

Op de factuur kunnen uw kostenplaatsen en/of budgetnummers worden vermeld, alsmede interne referentienummers. Bovendien kunnen de facturen elektronisch worden aangeleverd.

Bestelt u 10 of meer exemplaren van een artikel dan ontvangt u 5% korting. Bestelt u 30 of meer exemplaren van een artikel dan ontvangt u 10% korting. Voor grotere bestellingen hanteren wij een prijs op aanvraag.Nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste titels kunt u zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief. Van Stockum biedt u de mogelijkheid een eigen profiel samen te stellen, zodat u alleen de titels ontvangt waar u echt in geïnteresseerd bent. Op basis van de door u geselecteerde rubrieken, onderwerpen en/of zoekcriteria ontvangt u wekelijks een e-mail. U kunt ook kiezen voor RSS-feeds, deze optie vindt u bij iedere zoekopdracht aan de rechterkant van de zoekresultaten.

Kijk voor meer informatie op: www.vanstockum.nl/nieuwsbrief.Zichtzendingen

Het is mogelijk om in overleg bepaalde publicaties op zicht aan te vragen. De gevraagde publicaties worden geleverd met een zichtbon. Als u het geleverde boek wenst te behouden, dan wordt dit berekend op de maandfactuur. Voldoet het boek niet aan de verwachtingen, dan kan het zonder problemen binnen 30 dagen geretourneerd worden.