Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken

Zakelijke Dienstverlening


De Vries Van Stockum

ZAKELIJK


De Vries Van Stockum is een onafhankelijke boekhandel met winkels in Den Haag en Haarlem. In 2011 heeft het familiebedrijf H. de Vries Boeken de winkels, website en zakelijke markt van Van Stockum Boekverkopers overgenomen waarmee de rijkdom aan kennis en expertise is verdubbeld. Vanaf 2018 dragen ze dezelfde naam: De Vries Van Stockum. Een familiebedrijf, waar alles draait om boeken en boeken alleen. Wij zijn meer dan 100 jaar oud en trots op onze Koninklijke status als Hofleverancier. Wij zijn bekend van onze boekwinkels in Haarlem en Den Haag. Naast deze beeldbepalende winkels hebben wij een grote zakelijke klantenkring.Wie zijn wij?


Als professionele intermediair voor boeken en abonnementenbeheer hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd bij onze zakelijke klanten. Wij verlenen diensten aan allerlei profit en non-profit organisaties. Kernwoorden daarbij zijn: klantgerichtheid en betrouwbaar.

Wat doen wij?

Abonnementenbeheer : Wij verzorgen uw complete abonnementenbeheer. Dit doen wij al vele jaren tot grote tevredenheid van bedrijven, scholen, advocatenkantoren en overheden. Als dienstverlenende intermediair beheren wij via internet al uw tijdschriften, dagbladen, jaarboeken, losbladige systemen, nieuwsbrieven, periodieken en elektronische uitgaven.

Boeken leveren : Wij kunnen praktisch elk Nederlands en buitenlands boek aan u leveren en helpen u zoeken totdat u het gewenste boek hebt gevonden. En voor het merendeel van de titels geldt: voor 23:00 uur besteld, morgen in huis.

Consolidatie : Wij ontvangen, registeren en bewerken uw publicaties zodat ze op de door u gewenste manier binnen uw organisatie worden geleverd.

Bibliotheekbeheer : Wij adviseren over de opzet van een relevante basisbibliotheek en kunnen uw bibliotheek ook opschonen en onderhouden.

Herdrukkenservice : Wij zorgen ervoor dat u altijd de nieuwste druk ontvangt van boeken die voor u belangrijk zijn.

Attenderingsservice : Wij attenderen u op voor u relevante publicaties.Weet u verder dat…


- Onze klantenservice de beste in de markt genoemd wordt?
- U bij ons geen bezorgkosten betaalt?
- Onze webshop ruim 20 miljoen titels bevat?
- Wij koppelingen kunnen verzorgen met inkoopsystemen en bibliotheeksystemen?
- Veel boeken die u voor 23:00 uur bestelt morgen al in huis zijn?
- Wij graag meedenken over een goed en passend relatiegeschenk? Lees hier meer over de mogelijkheden.

Contact


Klantenservice : 070-3125606 of zakelijk@vanstockum.nl
Abonnementen : 070-3125610 of abonnementen@vanstockum.nl
Boekhouding : 070-3125615 of acc.dept@vanstockum.nl