Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken

Tekst & Commentaar, Burgerlijk WetboekNieuw!

- Redactie: prof.mr. C.J.J.M. Stolker, mr. W.L. Valk, prof.mr. H.B. Krans
- Bevat 4200 commentaren
- 450 gewijzigde artikelen sinds de vorige druk


Met 4200 actuele commentaren en 450 gewijzigde artikelen is de twaalfde druk van Tekst & Commentaar, Burgerlijk Wetboek een absolute must-have voor u als juridische generalist. In drie banden vindt u de belangrijkste wet- en regelgeving uit het Burgerlijk Wetboek, voorzien van korte en glasheldere commentaren.

Tekst & Commentaar, Burgerlijk Wetboek is sinds jaar en dag de meest gebruikte bron voor de juridische generalist. Het is de enige uitgave met commentaar op het gehele Burgerlijk Wetboek. In drie banden vindt u de wettekst van de Boeken 1 tot en met 10 Burgerlijk Wetboek, door onze topauteurs voorzien van korte en heldere commentaren die u snel uitleg van de betekenis of reikwijdte van een bepaling geven. Boek 7A is zonder commentaar als bijlage opgenomen.

Veel wijzigingen
In de geheel herziene twaalfde druk vindt u maar liefst 4200 (vernieuwde) commentaren en 450 gewijzigde artikelen ten opzichte van de vorige druk. Het boek is zeer actueel en bevat het commentaar naar de stand van de wet per 1 juli 2017.

Aandacht voor KEI
Een buitengewoon geval is de Invoeringswet vereenvoudiging en digitalisering procesrecht (Stb. 2016, 290), die in verband met KEI voorziet in (kleine) aanpassingen in de wettekst, waarvan de datum van inwerkingtreding per rechtbank verschilt. Bij de desbetreffende bepalingen hebben de auteurs daaraan consequent aandacht besteed in de laatste aantekening van het commentaar.

Prijs: € 420,-
Bestel het boek (gebonden)