Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
Uitgebreid zoeken

Lezing Daan Goppel
Op donderdag 7 februari komt Daan Goppel bij De Vries Van Stockum in Den Haag vertellen over zijn boek Knalpot en de avonturen die hij heeft meegemaakt in de Indonesische hoofdstad Jakarta.

Daan Goppel vertrekt voor onbepaalde tijd naar Jakarta om te weten te komen hoe het is om in deze miljoenenstad te leven. Hij begint aan een studie Indonesisch en betrekt een kamer in een volkswijk. Jakarta toont zich een intense stad. Een plek van uitersten. Met grote verschillen in welvaart en cultuur. En waar religieuze vroomheid naast losbandigheid blijkt te kunnen bestaan. De Indonesiërs die hij spreekt leren hem de stad kennen. Ze delen hun dromen en opvattingen met hem en bieden zo een kijk in het leven in de Indonesische hoofdstad.

Knalpot neemt de lezer mee in de drukte en chaos van Jakarta. De verhalen gaan over religie, prostitutie en cultuurverschillen. Ze geven een even vrolijk als indringend beeld van het leven en overleven in deze metropool. Ze ontroeren en vermaken, wekken verbazing en lezen als een trein.

Daan Goppel (1987) gaat geregeld op avontuur. Enige jaren geleden lifte hij van Nederland naar Suriname, waarover hij het boek Liften naar Suriname schreef.

Reserveer het boek

Datum: Donderdag 7 februari 2019
Tijd: 19.00 uur
Locatie: De Vries Van Stockum, Spui 40, 2511 BS, Den Haag
Toegang: Gratis
Aanmelden : promotie@vanstockum.nl